Az Exiap HU-ról

Valutaváltók mindenütt vannak. Pénzküldő szolgáltatók is. A kihívást az jelenti, hogy megtaláljuk azt, akiben megbízhatunk, aki a legjobb árat kínálja, és aki közel van lakóhelyünkhöz vagy munkahelyünkhöz.

Mi az Exiapnál nem árulunk valutát, de az biztos, hogy sokat tudunk az iparágról. Az Exiap a Wise (korábban TransferWise) tulajdonában van, és minden tudásunkat beletettük ebbe az okos összehasonlító oldalba. Ez az, ami miatt látogatóink újra és újra visszatérnek hozzánk. Mivel minden egyes szolgáltatót alaposan megvizsgálunk, és csak az elérhető legjobb ajánlatokat mutatjuk meg, látogatóink könnyen megtalálhatják a számukra megfelelő szolgáltatót. Megjelenítjük az összes lehetőséget, szolgáltatónként kiemeljük a díjakat és az árfolyamokat, és teljesen átláthatóan mutatjuk be az ajánlatokat.

Ez is egy folyamatban lévő munka. Folyamatosan új funkciókkal bővítjük az oldalt, és finomhangoljuk az algoritmusunkat, hogy a látogatók könnyen megtalálhassák a szükséges információkat, zsúfoltság nélkül. És az emberek szeretik ezt az ingyenes szolgáltatást. Azt mondják, az a legjobb benne, hogy lerövidíti a kutatással töltött idejüket, és magabiztosan tudnak döntést hozni.

Szóval nyugodtan fedezd fel az oldalunkat. Az összehasonlító motorunk mellett rengeteg hasznos videót, útmutatót és véleményt is találsz, amelyek segítenek megalapozott döntéseket hozni a megfelelő szolgáltatás kiválasztásában.

Leggyakrabban feltett kérdések

Miért használjam az Exiapot?

Sokan nincsenek tisztában a pénzátutalás valódi költségeivel. Pedig eléggé megszokott, hogy a pénzed akár 8%-át is elveszítheted minden egyes alkalommal, amikor nemzetközi utalást hajtasz végre, a fizetési módtól függően. Szerintünk ez túl sok.

Ezért segítünk megtalálni a legjobb módot a pénzed átutalásához, és elkerülni ezeket a költséges, rejtett díjakat és terheléseket. Egyszerűen beállítod, hogy mit keresel, mi pedig több száz szolgáltatót hasonlítunk össze, hogy megtaláljuk a neked legmegfelelőbb ajánlatot.

Miért van a Wise tulajdonában az Exiap?

A válasz egyszerű. A Wise azzal a céllal jött létre, hogy átláthatóságot teremtsen a pénzügyi szolgáltatási ágazatban, így logikusnak tűnt létrehozni egy összehasonlító oldalt.

Továbbra is elkötelezettek vagyunk az Exiap pártatlansága mellett, és ezért a Wise saját díjai pontosan ugyanolyan összehasonlítási folyamaton mennek keresztül, mint az oldalon szereplő összes többi szolgáltatóé. Ha egy másik cég olcsóbb nálunk, azt mindig megmutatjuk neked.

Biztonságos?

Igen. Szolgáltatóinkat szigorúan ellenőrizzük, és csak a világ legnagyobb, legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb pénzátutalási vállalataival működünk együtt. Itt többet is olvashatsz arról, hogyan működik az oldalunk, itt pedig megtekintheted adatvédelmi szabályzatunkat.

Mennyibe kerül?

Az Exiapnál nem kell fizetned. Mi kapunk pénzt azoktól a bankoktól és pénzküldő szolgáltatóktól, akikkel partnerségben állunk. Ez nem befolyásolja azt az összeget, amelyet neked kell fizetned náluk.

Csapatunk

Mi egy kis csapat vagyunk, akik jól ismerik a pénznemek világának minden csínját-bínját. Megosztjuk tudásunkat, nézeteinket és meglátásainkat, hogy mindenki pénzt és időt takaríthasson meg, valamint hogy stresszmentessé tegyük a pénzkezelést.

Finn
Director
Adam
Head of Analytics
Ileana
Content Manager
Catalin
CTO

Ügyfeleink véleménye

Nagyon versenyképes
Nagyon versenyképes, könnyen érthető és gyors szolgáltatás. A Exiaps munkatársaitól kapott árfolyam sokkal versenyképesebb volt, mint amit az angol vagy ausztrál bankom tudott ajánlani, és végül több száz dollárt takarítottam meg velük.
M E P R
Nagyszerű szolgáltatás
Nagyszerű szolgáltatás és kiváló piaci ismeretek. Rövid idő alatt pontosan meg tudtam szerezni azt, amire szükségem volt. Hamarosan újra igénybe fogom venni ezt a szolgáltatást.
Bernard K
Elfogulatlan vélemény
Köszönöm Bec segítségét a Currency Shopnál. Nagyszerű, hogy egy elfogulatlan vélemény mennyit segít a fontos pénzügyi döntések meghozatalában.
Peta D

Segítségre van szükséged? Írj nekünk!