Utalj pénzt Malajziából Magyarországra. Olcsó és gyors megoldások külföldi utalásokra

Hasonlítsd össze a legjobb utalási díjakat és árfolyamokat azokhoz az utalásokhoz, amelyeket Malajziából Magyarországra küldesz

Ennyit küldök
innen
ide
Szolgáltató
Trustpilot
Gyorsaság
Teljes költség
Kedvezményezett kap amennyiben 2,400RM-t küldesz
Irány a szolgáltató

A legjobb ajánlatot szeretnénk megtalálni a számodra. Ugyanakkor előfordulhat, hogy közvetítői díjat kapunk, ha ezek közül a szolgáltatók közül választasz. Ez nem befolyásolja a szolgáltató rangsorát, az átváltási árfolyamokat vagy a felszámított díjakat. Eredményeinket mindig a számodra legolcsóbbtól a legdrágább költségig terjedő sorrendbe rendezzük. Tudj meg többet.

Így utalhatsz a legjobban Malajziából Magyarországra

Nézz körül, és találd meg a neked megfelelő utalási lehetőséget Malajziából Magyarországra. Praktikus összehasonlító eszközünkkel ezt könnyen meg is teheted.

Kiválasztottunk néhány jó nevű, megbízható és biztonságos pénzátutalási szolgáltatást, és a költségek, a sebesség és az ügyfelek bizalma alapján értékeltük őket, hogy segítsünk kiválasztani a számodra megfelelőt. Táblázatunk a legolcsóbbtól a legdrágább szolgáltató felé halad, így könnyen láthatod, hogy az átutalási díjak és az elérhető árfolyamok figyelembevételével hogyan utalhatsz a legolcsóbban Malajziából Magyarországra.

 • Pénzátutalási szolgáltatások összehasonlítása: 1 szolgáltatás
 • Jelenleg a legolcsóbb: Wise
 • Legkedvezőbb ár: 25.52 MYR
 • Jelenleg a leggyorsabb: Wise
 • Leggyorsabb idő: Azonnal-2 nap
 • Jelenleg legjobbra értékelt: Wise
 • A pénzátutalási szolgáltatók közé tartoznak: Wise

Hogyan kell pénzt utalni más bankszámlára Malajziából Magyarországra lépésről lépésre

Tehát hogyan utalhatok Malajziából Magyarországra gyorsan és kényelmesen? Általában a legegyszerűbben úgy tudsz pénzt küldeni, ha egy digitális szolgáltatáson keresztül utalsz, ami azt jelenti, hogy anélkül utalhatsz, hogy el kellene hagynod az otthonod. Íme egy útmutató, amely lépésről lépésre bemutatja, hogyan utalhatsz online Malajziából Magyarországra:

 1. 1
  Válaszd ki, hogyan szeretnél pénzt küldeni
  Gyakran legegyszerűbben online vagy egy alkalmazáson keresztül tudsz tudod ezt megtenni. Használhatod a bankod online átutalási rendszerét, ha inkább ragaszkodnál egy megszokott lehetőséghez, vagy összehasonlíthatsz néhány speciális nemzetközi pénzátutalási szolgáltatást, amelyek gyakran alacsonyabb összköltséget és gyorsabb szolgáltatást kínálnak, mint a bankok.
 2. 2
  Hasonlítsd össze a szolgáltatókat a praktikus összehasonlító táblázatunkkal
  Add meg az összeget, amelyet Malajziából Magyarországra szeretnél küldeni, hogy azonnali összehasonlító ajánlatokat kapj az általunk bemutatott biztonságos és megbízható pénzátutalási szolgáltatások közül. Láthatod az elérhető díjakat és árfolyamokat, a kézbesítési sebességet és azt, hogy a kedvezményezett végül mennyit kap, így egyszerűen kiválaszthatod az igényeidnek megfelelő szolgáltatást.
 3. 3
  Regisztrálj
  Ha először használnál egy online pénzátutalási szolgáltatást, először regisztrálnod kell egy fiókot és igazolni magad. Ez általában a telefonoddal is elvégezhető, ha megadod a személyes elérhetőségeidet, és feltöltöd a személyi igazolványod képét a lakcímkártyád képével együtt. Ha inkább egy bankon keresztül szeretnéd elküldeni a pénzed, akkor először számlát kell nyitnod. Ez gyakran online vagy a helyi bankfiókban személyesen is megtehető, de előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előtt be kell fizetned egy bizonyos összeget a számlára.
 4. 4
  Indítsd el az utalásodat
  Jelentkezz be a bankszámládra vagy a fiókodba, és indítsd el az utalásodat az elküldeni kívánt összeg és pénznem megadásával. Az általad használt szolgáltatótól függően különböző kifizetési lehetőségek közül választhatsz, pl. banki befizetés vagy készpénzfelvétel. A képernyőn megjelenő utasításokat követve meg kell adnod a kedvezményezett összes adatát, hogy az átutalás biztonságosan mehessen végbe.

Ha további tippeket keresel gyors és olcsó utalásokra, olvass tovább. Ebben az útmutatóban minden információt megtalálsz.

Mit kell figyelembe venned a pénzküldés során?

A bankoknak és a nemzetközi pénzátutalási szolgáltatásoknak megvannak a maguk előnyei és hátrányai, ezért össze kell hasonlítanod néhányat, hogy eldönthesd, melyik a legjobb a számodra. Íme néhány fontos tényező, amit figyelembe kell venned:

 • Utalási idő: A kézbesítési idők nagyon eltérőek lehetnek. Míg egyes pénzküldésre specializálódott pénzátutalási szolgáltatások azonnal vagy néhány perc alatt kézbesítik a fizetést, a bankoknál általában 3-5 napot vesz igénybe, ha az átutalást a Swift hálózaton keresztül bonyolítják le. Összehasonlításunkban a leggyorsabb utalás Malajziából Magyarországra a leggyorsabb a(z) Wise szolgáltatóval volt.

 • Utalási díjak: Amikor külföldre utalsz, többféle díjat kell fizetned, beleértve egy előre jelzett átutalási díjat, az árfolyam-felárat és az esetleges harmadik féltől származó költségeket. Egyes szolgáltatók átláthatóan mutatják be a díjakat, de ez nem mindig van így. Ez azt jelenti, hogy gondosan össze kell hasonlítanod mind a feltüntetett átutalási díjakat, mind az árfolyamokat, hogy megtudd, melyik a legjobb általános ár-érték arány.

 • Szükséges dokumentáció: Biztonsági okokból és a nemzetközi törvényeknek való megfelelés érdekében gyakran igazolnod kell a személyazonosságodat és a lakcímedet, amikor külföldre utalsz. Ez általában egy olyan, kormány által kiállított személyazonosító dokumentummal tehető meg, mint az útlevél vagy a jogosítvány, valamint egy olyan bankszámlakivonattal vagy közüzemi számlával, amelyen a név és a lakcím egyértelműen szerepel. Nagyobb értékű átutalásokhoz további dokumentációra is szükség lehet, például a pénz forrásának igazolására.

 • Átváltási árfolyamok: A bankok és a pénzátutalási szolgáltatások meghatározzák a saját árfolyamukat, amelyek díjakat is tartalmazhatnak. Egy valutaváltó eszköz segítségével ellenőrizd a középárfolyamot, és hasonlítsd össze a különböző szolgáltatók által kínált árfolyamokkal, hogy kiválaszthasd az igényeidnek legmegfelelőbbet.

Mik a pénzátutalás legjobb módjai?

 • Banki átutalás: A banki átutalás biztonságos, ismerős és megbízható. Az utalást általában elindíthatod online vagy a banki alkalmazáson keresztül, vagy be is telefonálhatsz egy bankfiókba. A bankon keresztül intézett nemzetközi utalások meglehetősen drágák lehetnek, beleértve az utalási díjat és az utalási árfolyamhoz hozzáadott felárat, valamint a levelező bankoktól eredő esetleges költségeket.
 • Online pénzátutalási szolgáltatók: Az online pénzátutalási szolgáltatók lehetővé teszik, hogy a telefonodat vagy a laptopodat használva regisztrálj és intézd a fizetést. A különböző szolgáltatóknak megvannak a saját jellemzőik és díjaik, amelyek magukban foglalhatják a különböző fizetési módokat és a gyors vagy akár azonnali kézbesítési időt. Az online pénzküldésre specializálódott szolgáltatások, mint a(z) Wise gyors és megbízható utalásokat kínálnak Malajziából Magyarországra.
 • Kriptovaluta átutalások: Ha a kedvezményezettnek van kripto tárcája, megfontolhatja, hogy kriptovaluta-utalást küldjön neked. A kriptovaluta-utalás költségei az adott pénznemtől és a választott utalási szolgáltatástól függően változhatnak.
 • Készpénzfelvételi szolgáltatások: Sok szolgáltató, például a Western Union és a Remitly készpénzfelvételi szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a kedvezményezettek számára, hogy készpénzben vegyék át a kifizetést egy helyi munkatárstól. Ez gyors és kényelmes lehet, különösen akkor, ha olyan valakinek küldesz pénzt, aki nem fér hozzá könnyen bankszámlához. A díjak magasabbak lehetnek a bankszámlára történő befizetésre történő pénzküldéshez képest.

Miért éppen velünk hasonlítsd össze az árakat?

Megbízható szolgáltatókat tüntetünk fel
Megbízható szolgáltatókat tüntetünk fel
A feltüntetett díjak és árfolyamok átláthatóak
A feltüntetett díjak és árfolyamok átláthatóak
Spórolj pénzt a következő külföldi utalásodon
Spórolj pénzt a következő külföldi utalásodon

Hasonlítsd össze a legjobb pénzátutalási szolgáltatásokat

 1. Legolcsóbb:   Wise
 2. Legjobb árfolyam:   Wise
 3. Leggyorsabb szolgáltató:   Wise
 4. A legjobbra értékelt:   Wise

Deviza utalás olcsón Malajziából Magyarországra

 • Wise: 25.52 MYR

A legolcsóbban szeretnél Malajziából Magyarországra utalni? Amikor Malajziából Magyarországra utalsz, a(z) Wise kínálja a legjobb árfolyamot (77.0491) a(z) Maláj ringgit/Magyar forint utalásokhoz egy 25.52 MYR összegű díjért.

Ha a legolcsóbb módját keresed annak, hogy Malajziából Magyarországra utalj, figyelembe kell venned mind a szolgáltató által előzetesen feltüntetett díjat, mind a(z) Maláj ringgit/Magyar forint árfolyamot.

Bár egyes szolgáltatók alacsony díjjal vagy díjmentességgel is reklámozhatnak, az átváltási árfolyamokban néha extra költségeket is számítanak fel. A mai Maláj ringgit/Magyar forint bankközi árfolyam 77.0491. Ezt mindig ellenőrizd a szolgáltatód által kínált árfolyammal szemben.

Például gyakori, hogy a bankok rejtett felárat adnak az árfolyamukhoz, ami azt jelentheti, hogy ha az eredeti árfolyam 1 MYR = 77.0491 HUF, akkor a bankod 3%-os emelése azt eredményezheti, hogy az árfolyam 1 RM = 79.36057 Ft lesz.

 • A(z) Wise a legolcsóbb lehetőség, 77.0491 MYR/HUF árfolyammal. Ha Magyarországra utalsz, az 25.52 MYR összegbe kerül

Érdemes szem előtt tartani, hogy a pénzküldés legolcsóbb módja az adott fizetési pénznemtől és értéktől függően változik. Mindig érdemes körülnézni, ami az Exiap összehasonlító eszközével könnyen megoldható.

Irány a(z) Wise

Hogyan lehet a leggyorsabban Malajziából Magyarországra utalni?

 • Wise: Azonnal-2 nap

Szeretnéd megtalálni a leggyorsabb módját annak, hogy pénzt küldj Malajziából Magyarországra? Ha Malajziából Magyarországra utalsz pénzt, jó tudni, hogy egy erre a célra létrehozott pénzátutalási szolgáltatás gyakran gyorsabban tudja feldolgozni az utalást, mint a bankok, amelyeknek ez általában 3-5 munkanapot vesz igénybe. Az összehasonlító táblázatunkban szereplő leggyorsabb szolgáltató például arra törekszik, hogy legfeljebb Azonnal-2 nap elteltével teljesítse az utalásodat.

Ez azért van, mert a bankok jellemzően a Swift hálózatra támaszkodnak a nemzetközi tranzakciók esetében. Ez azt jelenti, hogy a pénzed több közvetítőn keresztül halad át, ami késedelmet okoz. Ezzel szemben az online pénzátutalási szolgáltatások saját, hatékony hálózatot hoztak létre, amely gyorsabb, sőt néha azonnali átutalást biztosít a kedvezményezett számlájára.

A leggyorsabb szolgáltató a táblázatunkban, ha Malajziából Magyarországra utalsz, a(z) Wise.

Irány a(z) Wise

Mi a legjobbra értékelt szolgáltató, ha Malajziából Magyarországra utalnék?

Az általunk talált 1 szolgáltató közül, ha Malajziából Magyarországra utalnál, az alábbiakban bemutatjuk, hogyan állnak az értékelések száma és az átlagos pontszámok tekintetében:

 • Wise - Trustpilot pontszám: 4.3, Kiváló
Irány a(z) Wise

Mi a legbiztonságosabb módja a pénzküldésnek?

A nemzetközi pénzátutalási szolgáltatás kiválasztása kockázatosnak tűnhet. Összehasonlító eszközünk azonban olyan biztonságos szolgáltatókat ajánl, amelyek a világ bármely részén törvényesen működnek.

Ha a legbiztonságosabb módját keresed annak, hogy pénzt utalj Magyarországra Malajziából, általában olyan szolgáltatókat érdemes keresned, amelyek az FCA által regisztráltak és az FCA szerint működnek. Egyes esetekben a szolgáltatókat a PRA is szabályozhatja. Ha pedig a bankoddal utalsz, akkor az FSCS-ről is olvashatsz. Túl sok a rövidítés? Nézzük meg, mit jelentenek.

FCA - Brit Pénzügyi Felügyelet - szinte minden pénzügyi tevékenységet az FCA engedélyével kell végezni. Az FCA feladata a pénzügyi tevékenységek szabályozása és felügyelete annak érdekében, hogy biztosítsa a szabványok betartását és a pénzügyi vállalkozások biztonságos és jogszerű kereskedelmét.

PRA - Prudential Regulation Authority - a PRA azért van, hogy biztosítsa a bankok, építési társaságok, biztosítótársaságok és más hasonló pénzügyi intézmények biztonságos irányítását, a kockázatok ellenőrzését és az ügyfelek pénzének biztonságát.

FSCS - Pénzügyi szolgáltatások kompenzációs rendszere - az FSCS védi az ügyfeleket, ha bankjuk, biztosítójuk vagy más jogosult pénzügyi szolgáltató cégük csődbe megy. Az FSCS-en keresztül kártérítést kaphatsz, hogy ne veszítsd el a pénzed, ha a bankod csődbe megy vagy egyéb pénzügyi nehézségekbe ütközik.

Mi a legjobb app pénzátutalásokhoz Malajziából Magyarországra?

SzolgáltatóWeboldal
Wise

Wise:Utalás indítása Malajziából Magyarországra

LegolcsóbbLeggyorsabbLegjobb átváltási árfolyamLegjobb utalási módok

Küldj pénzt több mint 80 országba, a piaci középárfolyamon, alacsony díjakkal. Összehasonlításaink szerint a Wise gyakran az egyik legolcsóbb fizetési lehetőség Malajziából, és az átutalások több mint 50%-a azonnal megérkezik. Wise-számlát is nyithatsz, hogy több mint 50 globális pénznemben tarthasd, fogadhasd, utalhasd és költhesd a pénzed.

Érvek és ellenérvek
 
 
 • A fiók létrehozása nagyon gyors és egyszerű.
 • Kevesebb mint öt perc alatt létrehozhatsz és küldhetsz utalásokat.
 • Az elérhető legjobb árfolyamokat kínálják.
 • A szolgáltatási díjuk alacsony, a díjak és az árképzés átlátható és könnyen érthető.
 • Fizethetsz banki átutalással, hitel- vagy bankkártyával.
 • Az ügyfelek szeretik őket, a Trustpiloton tízből kilenc pontot kaptak.
 • Nincs minimális átutalási összeg.
 • Nem tudsz készpénzzel vagy csekkel fizetni az utalásért.
 • Az ügyfélszolgálati szolgáltatás korlátozott. Nem tudod felhívni őket, így e-mailben vagy a weboldalukon keresztül kell kapcsolatba lépned velük.
 • Ha körülbelül 40.000 dollárnál többet utalsz velük, a szolgáltatási díjuk miatt kevésbé versenyképesek, mint más szolgáltatók.
 • Nem támogatják az összes globális pénznemet.

Mennyibe kerül pénzt utalni Magyarországra a Wise-zal?

 • Átutalási díjak: Utalj 0.41%-tól
 • Átváltási díjak: Középárfolyam
 • További díjak: Az átutalási díjak a célországtól és attól függnek, hogy hogyan választasz fizetni.
* Az átutalások sebességére vonatkozó állítások egyéni körülményektől függnek, és lehet, hogy nem állnak rendelkezésre minden tranzakció esetében.

Hogyan utaljak Malajziából Magyarországra?

A banki átutalás Malajziából Magyarországra az egyik legegyszerűbb módszer mind a feladó, mind a kedvezményezett számára. A kedvezményezettnek semmit sem kell tennie, a pénz egyszerűen megérkezik a számlájára a kiválasztott pénznemben, felhasználásra vagy kifizetésre készen.

Ha Malajziából közvetlenül Magyarország szeretnél utalni, egy erre specializálódott szolgáltató választása olcsóbb és gyorsabb lehet, mint egy nemzetközi banki átutalás. Bár a különböző szolgáltatók különböző lépéseket alkalmaznak a fizetések feldolgozásához, az alábbi lépések általában a legtöbb szolgáltatóra igazak:

 • Válaszd ki, és regisztrálj: Kezdd egy olyan szabályozott bank vagy pénzátutalási szolgáltató kiválasztásával, amely támogatja a nemzetközi banki átutalásokat Malajziából Magyarországra.

 • Számla hitelesítése: A fokozott biztonság és a nemzetközi pénzügyi szabályozások betartása érdekében a bankok és az online átutalási szolgáltatók megkövetelik a felhasználóktól, hogy pénzátutalás előtt igazolják személyazonosságukat. Ez a folyamat általában magában foglalja a személyazonossági igazolvány (például útlevél vagy jogosítvány) és a lakcímigazolás (például közüzemi számla vagy bankszámlakivonat) digitális másolatának feltöltését.

 • Töltsd fel a számládat: A regisztrációt követően pénzt kell befizetned. Bár többféle módszer is rendelkezésre áll, a helyi banki átutalás vagy a bankkártya használata általában a leggazdaságosabb megoldás.

 • Indítsd el az utalást: Ha fel van töltve a számlád, add meg a kedvezményezett teljes nevét és bankszámlaadatait. Ellenőrizz mindent, és indítsd el az utalást.

Ne feledd, hogy az utalás sebessége és hatékonysága a választott szolgáltatótól függően változhat. Mindig bölcs dolog összehasonlítani az árakat, a véleményeket és az utalási időt, mielőtt döntést hoznál.

Milyen adatokra van szükségem az utalás elindításához?

A külföldre történő utalás bonyolultnak tűnhet, különösen, ha először küldesz pénzt Magyarországra Malajziából.

Akár vállalkozásként fizetsz, akár külföldön élőként támogatod a családodat, vagy csak ajándékot küldesz, szükséged lesz néhány fontos adatra ahhoz, hogy az utalás a megfelelő helyre érkezzen. Leszűkítettük azokat az alapvető információkat, amelyekre az utaláshoz szükséged lesz:

 • A kedvezményezett teljes neve: Győződj meg arról, hogy a kedvezményezett teljes neve szerepel a bankszámláján
 • A kedvezményezett teljes címe: Ez magában foglalja az utcanevet és az irányítószámot
 • A bank neve: A kedvezményezett bankjának neve
 • Bankazonosító: Hatjegyű szám, amely azonosítja a kedvezményezett bankját, kulcsfontosságú az Egyesült Királyságban vezetett bankszámlákra történő átutalásoknál
 • Számlaszám: A kedvezményezett bankszámlaszáma
 • Swift/BIC-kód: Fontos a nemzetközi utalásoknál

Hogyan fizethetsz az utalásodért?

A különböző pénzátutalási szolgáltatások különböző módokat kínálnak arra, hogy hogyan fizethetsz a nemzetközi utalásokért.

Általában a banki átutalás a legolcsóbb opció, ezért az Exiapon ezt használjuk az összehasonlításainkhoz alapértelmezett fizetési módként. Vizsgáljunk meg néhány más fizetési módot is, amelyekkel Malajziából Magyarországra utalhatunk pénzt e szolgáltatások használatával:

Wise

Banki átutalás, kártya (betéti, hitel), SWIFT, Google Pay vagy Apple Pay

Hogyan küldhetek nagy összegű utalást valakinek Malajziából Magyarországra?

Mielőtt nagy összeget küldenél valakinek Malajziából Magyarországra, érdemes megtenned az alábbi lépéseket:

 • Nézz meg több szolgáltatót: A különböző szolgáltatók árainak, díjainak és felhasználói véleményeinek összehasonlításával a legjobb ajánlatot kaphatod az utaláshoz.
 • Ellenőrizd a limiteket: Kérdezd meg a szolgáltatót, hogy vannak-e a fizetésre vonatkozó korlátozások, és ellenőrizd, hogy a saját bankod nem korlátozza-e a helyi utalásokat.
 • Készítsd elő a számládat és a pénzed: A késések elkerülése érdekében hitelesítsd a számládat teljes mértékben, és készítsd elő a pénzed a bankkártyás vagy banki átutalással történő fizetésre.
 • Folyamatosan ellenőrizd az árfolyamot: Ha az utalásod nem sürgős, az árfolyamok nyomon követésével és a(z) Maláj ringgit/Magyar forint árfolyam csúcsértékének eléréséig történő várakozással könnyedén pénzt spórolhatsz az utalásodon. 
 • Készülj fel további ellenőrzésekre: Kérdezd meg a szolgáltatódat, hogy szükség van-e további dokumentációra egy nagyobb összegű utaláshoz, amennyiben Malajziából Magyarországra utalsz. Például szükség lehet a pénz eredetének bemutatására, vagy arra, hogy részletesen megadd, milyen célból utalsz.

Mi a nagy összegű utalások legjobb módja?

Ha a megfelelő szolgáltatót választod, amikor nagy összegű utalást küldesz Malajziából Magyarországra, akkor sokat spórolhatsz a díjakon és a rejtett árfolyam-felárakon. A bankok és az online átutalási szolgáltatók rejtett felárat számíthatnak fel az árfolyamukban, amely gyorsan nőhet, ahogy az elküldeni kívánt összeg növekszik.

A pénzátutalási szolgáltatók gyakran kínálnak kedvezményeket a nagy összegű tranzakciókhoz, ami csökkentett díjakat vagy kedvezőbb árfolyamokat jelenthet. Annak érdekében, hogy az utalásodhoz a legkedvezőbb ajánlatot kapd, használd az Exiap költség-összehasonlító kalkulátorát, és hasonlítsd össze az összes rendelkezésre álló lehetőségeket.

Szolgáltatók összehasonlítása

Nemzetközi pénzátutalások korlátai Malajziából Magyarországra

Bár nincs jogi felső határ arra vonatkozóan, hogy mennyit küldhetsz Malajziából Magyarországra, az egyes bankok, online átutalási szolgáltatások és más fizetési szolgáltatók gyakran saját limiteket állítanak fel. Ezek a limitek a fizetési módtól függően változhatnak. Például, ha kártyás fizetéssel utalsz Malajziából Magyarországra, a limit eltérhet a banki átutalásokra vonatkozó limittől.

Mik a külföldre utalás költségei?

A külföldi pénzátutalás költségei a szolgáltatótól, a küldött összegtől és az átutalás módjától függően változhatnak. Ne feledd azt sem, hogyha Malajziából Magyarországra utalsz, a banki átutalások díjai tartalmazhatnak előzetes költségeket, árfolyamfelárat és a levelező bankok által felszámított, harmadik féltől származó extra díjakat.

Ha Malajziából Magyarországra utalsz online pénzátutalási szolgáltatóval, 2400 MYR átutalásának költsége 25.52 MYR és 25.52 MYR között mozoghat, beleértve a szolgáltató átutalási díját és az átutalási szolgáltató által esetlegesen alkalmazott árfolyam-felárat. Ha bankkal tervezel utalni, akkor összességében többet fizethetsz. A banki költségek gyakran tartalmazzák az átutalás díját, az árfolyam-felárat és a Swift díjakat, amelyeket az átutalásban részt vevő harmadik feleknek fizetnek.

Egy példa: a legalacsonyabb költségű lehetőség Malajziából Magyarországra utalni a(z) Wise lenne, amelynek teljes költsége 77.0491 Maláj ringgit/Magyar forint árfolyam mellett 25.52 MYR.

Mennyi idő alatt utalhatok Malajziából Magyarországra?

Ha banki átutalást indítasz Malajziából Magyarországra, mennyi idő alatt érkezik meg? A válasz itt több tényezőtől függ, például a választott pénzátutalási szolgáltatástól, a fizetési módtól és attól, hogy a kedvezményezett hogyan kívánja fogadni az összeget.

Az általunk vizsgált 1 szolgáltató alapján egy nemzetközi átutalás megérkezése Azonnal-2 nap vagy akár Azonnal-2 nap is lehet, ha Malajziából Magyarországra küldesz pénzt, amennyiben bankkártyával vagy banki átutalással fizetsz.

A(z) Wise kínálja a leggyorsabb utalásokat Malajziából Magyarországra. Ezzel szemben a(z) Wise Azonnal-2 nap alatt hajt végre egy Maláj ringgit utalást.

Irány a(z) Wise

A(z) Maláj ringgit/Magyar forint árfolyam alakulása

A(z) Maláj ringgit/Magyar forint árfolyamváltozások megértése segíthet neked abban, hogy tájékozottabb döntést hozz arról, hogy mikor küldd el nemzetközi utalásodat. Az árfolyamok folyamatosan változnak olyan tényezők miatt, mint a kereslet és kínálat, a geopolitikai események és a gazdasági mutatók.

A(z) Maláj ringgit/Magyar forint jelenlegi árfolyama 77.0491. Ez az árfolyam a legjobb, amit az elmúlt 90 napban megfigyeltünk.

Átfolyam-figyelés: Egy valutaváltó eszköz használatával könnyen nyomon követheted a(z) Maláj ringgit/Magyar forint árfolyamokat. Így mindig naprakész lehetsz a legfrissebb változásokkal kapcsolatban, és meghatározhatod az utalásod megkezdésének legjobb időpontját.

Árfolyam-értesítők: Fontold meg az árfolyam-értesítők beállítását árfolyamkövető eszközünkkel. Ez a szolgáltatás értesít téged, amikor a(z) Maláj ringgit/Magyar forint árfolyam eléri a kívánt küszöbértéket. A legjobb megfigyelési és értesítő eszközökért tekintsd meg a Currency Live ajánlásait.

Mi a legjobb átváltási árfolyam, amikor Malajziából Magyarországra utalok?

Ha Malajziából Magyarországra utalsz, a középárfolyam gyakran a legjobb ár-érték arányt kínálja. Ez az az árfolyam, amelyen a bankok a világpiacokon a valutaváltást bonyolítják.

Azonban a külföldre utaló magánszemélyek nem mindig kapják meg ezt az árfolyamot. A legtöbb esetben a szolgáltatók az általuk ajánlott árfolyamhoz felárat adnak. Ez megnöveli a teljes díjat, így a nemzetközi pénzátutalás pontos költsége kevésbé átlátható.

A legjobb árfolyammal rendelkező szolgáltató a(z) Wise, 77.0491 értékű Maláj ringgit/Magyar forint árfolyammal

Utalj online hitel- vagy betéti kártyával

A legtöbb nemzetközi átutalási szolgáltató lehetővé teszi a hitel- vagy bankkártyás fizetést. Bár ez a módszer felgyorsíthatja az utalást, ugyanakkor további díjakat is takarhat, így kevésbé költséghatékony, mint a banki átutalás.

Íme egy praktikus lista a kártyás fizetést támogató szolgáltatókról:

 • Wise: Banki átutalás, kártya (betéti, hitel), SWIFT, Google Pay vagy Apple Pay

Következtetés

Ha Malajziából Magyarországra utalsz, a pénzküldés legjobb módja mindenkinek más és más, attól függően, hogy mi a prioritás a számodra.

Azok számára, akik a legolcsóbb lehetőséget keresik, a(z) Wise a legolcsóbb nemzetközi pénzátutalási szolgáltatás. Másrészt, ha a lehető leggyorsabban szeretnéd elutalni a pénzed, a(z) Wise az ideális választás, amely biztosítja, hogy a pénzed Azonnal-2 nap alatt megérkezzen Magyarországra.

Ha aggódsz a biztonság miatt, megnyugodhatsz, hogy az általunk vizsgált szolgáltatók mindegyike megbízható és szabályozott, garantálva a biztonságos átutalásokat Malajziából Magyarországra.

Gyakran felmerülő kérdések, amikor Malajziából Magyarországra utalsz

Mi a legjobb módja az online pénzátutalásoknak?

Nincs egyetlen legjobb módja az online pénzátutalásnak, de ha körülnézel és használod a praktikus összehasonlító eszközeinket, számos nagyszerű lehetőséget találhatsz, hogy kiválaszthasd az igényeidnek legmegfelelőbbet. Összehasonlításunk során a(z) Wise szolgáltatót találtuk a legolcsóbb fizetési szolgáltatásnak, amely elérhető az utalásodhoz. A(z) Wise szolgáltatóhoz képest akár 0 MYR összeget is megtakaríthatsz az utalásod teljes költségén, ha a(z) Wise mellett döntesz.

Hogyan utaljak Malajziából Magyarországra?

Rengeteg választási lehetőséged van, ha Malajziából Magyarországra szeretnél utalni kényelmesen, online. Összehasonlításunk során a(z) Wise szolgáltatót találtuk a legolcsóbbnak. Használd az Exiap összehasonlító táblázatát az olyan szolgáltatások, mint a(z) Wise ajánlatainak megtekintéséhez, hogy eldönthesd, melyik felel meg leginkább az igényeidnek.

Milyen számlaadatok szükségesek ahhoz, hogy Malajziából Magyarországra utaljak?

Ahhoz, hogy Magyarországra küldj pénzt biztonságosan, a következő információkra lesz szükséged:

 • Kedvezményezett teljes neve
 • Kedvezményezett címe
 • Bank neve
 • Banki azonosító
 • Számlaszám
 • Swift/BIC kód
Mik a legnépszerűbb pénzküldési módok Magyarországra?

Küldhetsz pénzt Magyarországra a bankodon, egy nemzetközi pénzátutalási szolgáltatáson keresztül, kriptovaluta utalással vagy egy ügynökségen keresztül történő készpénzfelvétel segítségével. Összehasonlításunk során úgy találtuk, hogy a(z) Wise segítségével történő fizetés a legolcsóbb megoldás.

Hogyan biztosíthatom a legjobb árfolyamot, amikor Magyarországra utalok?

Az utalásod átváltásához használt árfolyam nagyban befolyásolja, hogy a kedvezményezett végül mekkora összeget kap. A bankok és a nemzetközi pénzátutalási szolgáltatások saját árfolyamokat határoznak meg, amelyek tartalmazhatnak egy felárnak nevezett extra díjat. A banki átváltási árfolyamok akár 3%-os felárat is tartalmazhatnak, ami összességében megnöveli a költségeket. Emiatt elengedhetetlen a körbenézelődés és a szolgáltatók összehasonlítása.

Összehasonlításunk során a legjobb elérhető árfolyamot a(z) Wise kínálta, 77.0491 Maláj ringgit/Magyar forint árfolyammal.

Küldhetek pénzt Magyarországra mobilfizetési alkalmazásokkal?

Igen. Az olyan szolgáltatások, mint a(z) Wise kényelmes alkalmazásokat kínálnak, amelyekkel egyszerűen elintézheted a fizetést. Mielőtt letöltenéd a kívánt alkalmazást, használd összehasonlító eszközeinket, hogy megbizonyosodj arról, hogy az adott fizetéshez a legkedvezőbb ajánlatot nyújtó alkalmazást választottad.