Utalás Ecuadorba. Olcsó és gyors módszerek a nemzetközi pénzküldéshez

Hasonlítsd össze a legjobb átutalási díjakat és árfolyamokat Ecuadorba indított utalásaidhoz

Ennyit küldök
innen
ide
Szolgáltató
Trustpilot
Gyorsaság
Teljes költség
Kedvezményezett kap amennyiben 182,600Ft-t küldesz
Irány a szolgáltató

Csak egy olyan nemzetközi pénzátutalással foglalkozó vállalatot találtunk, amely támogatja az átutalásokat Magyarország-ból Ecuador-ba, de mások is rendelkezésre állhatnak. Az általunk listázott szolgáltatókat az adott valutaútvonalra folyamatosan ellenőrizzük és igyekszünk bővíteni új szolgáltatókkal.

Miért éppen velünk hasonlítsd össze az árakat?

Megbízható szolgáltatókat tüntetünk fel
Megbízható szolgáltatókat tüntetünk fel
A feltüntetett díjak és árfolyamok átláthatóak
A feltüntetett díjak és árfolyamok átláthatóak
Pénzt spórolhatsz a következő külföldi utalásodon
Pénzt spórolhatsz a következő külföldi utalásodon

Legjobb ajánlatok Ecuadorba indított utalásokra

 1. Legolcsóbb:   CurrencyFair
 2. Legjobb átváltási árfolyam:   CurrencyFair
 3. Leggyorsabb:   CurrencyFair
 4. Legjobbra értékelt:   CurrencyFair

Hasonlítsd össze a különböző pénzküldő szolgáltatókat Ecuadorba indított utalásokhoz

Ahhoz, hogy megtaláljuk neked a legjobb szolgáltatót Ecuadorba indított nemzetközi utalásaidhoz, összehasonlítottunk 1 szolgáltatást, rangsorolva őket a legkevésbé költségestől a legdrágábbig, figyelembe véve az utalási költségeket és az árfolyamokat.

 • Pénzküldő szolgáltatások összehasonlítva: 1 szolgáltató
 • Jelenleg a legolcsóbb: CurrencyFair
 • Legalacsonyabb költség: 2323.66 HUF
 • Jelenleg a leggyorsabb: CurrencyFair
 • Leggyorsabb kézbesítési idő: 1-3 nap
 • Jelenleg a legjobbra értékelt: CurrencyFair
 • Pénzküldő cégek, beleértve: CurrencyFair

Hogyan lehet legolcsóbban Ecuadorba utalni?

 • CurrencyFair: 2323.66 HUF

Ha olcsó utalási lehetőségeket keresel Ecuadorba, fontos kiszámítani a teljes utalás költségét Magyar forintból Amerikai dollárba.

A legolcsóbb lehetőség a(z) CurrencyFair, amelynek Magyar forint/Amerikai dollár árfolyama 0.0028, a díjuk pedig 2323.66 HUF.

Ez 0 HUF megtakarítást jelent a következő szolgáltatóhoz képest: CurrencyFair. Az ő díjuk 2323.66 HUF.

Érdemes figyelned mind az előzetes díjat, amelyet a szolgáltató feltüntet, mind pedig a(z) Magyar forint/Amerikai dollár árfolyamot.

Gyakran előfordul, hogy a szolgáltatók azt állítják magukról, hogy olcsó nemzetközi pénzküldő szolgáltatást nyújtanak, alacsony díjakkal vagy akár díjmentesen, de a valóságban ezek a díjak az árfolyamban vannak elrejtve. Jelenleg a(z) Magyar forint/Amerikai dollár bankközi árfolyam 0.00278. Amikor összehasonlítod az utalás díjait Ecuadorba, érdemes lehet megnézni az általuk kínált árfolyamot.

Alternatív pénzküldési lehetőségeket találni Ecuadorba nem kellene, hogy nehéz legyen. Összeállítottunk egy listát olcsó pénzküldési lehetőségekről, hogy segítsünk a keresésben.

A legtöbb hagyományos bank például rejtett felárat számít fel az általuk kínált árfolyamhoz. Ha 1 HUF 0.00278 USD, a bankod hozzáadhat egy 3%-os árfolyam-felárat, és így 1 Ft = 0.00286 $ árfolyamot adhat

 • A legolcsóbb lehetőség a(z) CurrencyFair amelynek HUF/USD árfolyama 0.0028. Átutalási díjuk Ecuadorba 2323.66 HUF . .

Hogyan utalhatunk a leggyorsabban Ecuadorba?

 • CurrencyFair: 1-3 nap

Általában az átutalások Ecuadorba sokkal gyorsabbak egy pénzküldő céggel, mint egy bankkal, amely 3-5 munkanapot is igénybe vehet. Ez azért van, mert a bankok általában a SWIFT-hálózaton keresztül bonyolítják le a nemzetközi pénzátutalásokat. Ebben a rendszerben a fizetést több közvetítőn keresztül kell továbbítani, ami lelassítja a folyamatot. A pénzküldő cégek gyakran saját hálózatot építettek ki a kifizetések gyorsabb feldolgozása érdekében - ami akár azt is jelentheti, hogy a pénzed azonnal a kedvezményezett számlájára kerül.

A leggyorsabb szolgáltató a táblázatunkban Ecuadorba indított utalásokhoz a(z) CurrencyFair - 1-3 nap.

Mi a legjobbra értékelt szolgáltató Magyarországról Ecuadorba indított utalásokhoz?

Itt található az a(z) 1 szolgáltató, amely indít utalást Ecuadorba:

Ugrás ide: CurrencyFair

Hogyan utaljunk Ecuadorba?

Ha Ecuadorba szeretnél utalni, érdemes figyelembe venni néhány dolgot:

Utalás Ecuadorba - a legtöbb banknál online, bankfiókban vagy telefonon küldhetsz pénzt külföldre. A(z) Amerikai dollár utalások közvetlenül a bankszámládról kerülnek kiküldésre a kedvezményezetted helyi bankszámlájára, a választott pénznemben.

Menj be egy fiókba - számos pénzküldő szolgáltató hatalmas fiók- és ügynökhálózattal rendelkezik, így ha szeretnéd, felkereshetsz egy fizikai üzletet, és készpénzben is teljesítheted a(z) USD utalásodat.

Utalás online Ecuadorba - ha inkább online vagy az okostelefonodat használva szeretnéd intézni a(z) HUF/USD utalásodat, akkor választhatod a saját bankod online banki szolgáltatását vagy egy nemzetközi pénzküldő szolgáltatót. Az erre specializálódott szolgáltatások gyakran jobb árfolyamot és alacsonyabb díjakat is kínálnak mint a bankok.

Készpénzfelvétel - gyakran a készpénzfelvételre történő utalással kapja meg a kedvezményezett a leggyorsabban a pénzt. Általában ez az egyik legdrágább lehetőség is, mivel elsőbbséget élvez. Akár azonnali is lehet a kézbesítés.

Így utalhatsz egy másik bankszámlára Ecuadorba

Utalni Ecuadorba, egy másik bankszámlára gyakran a legkényelmesebb megoldás - neked is és a kedvezményezettnek is. A kedvezményezettnek semmit nem kell tennie, hogy megkapja a pénzt, az csak megérkezik a kijelölt számlára az általad választott pénznemben, és könnyen felhasználható vagy felvehető.

Ha a bankszámlád Magyarországon található, és arról küldenél pénzt Ecuadorba egy másik bankszámlára, egy erre specializálódott szolgáltató választása jelenti a legolcsóbb és leggyorsabb megoldást. A különböző szolgáltatóknak saját folyamataik vannak a fizetések lebonyolítására - de a lépések általában nagyjából ugyanazok:

 1. 1
  Hozz létre egy fiókot
  Regisztrálj a választott szolgáltatónál. Valószínűleg meg kell adnod az elérhetőségedet és néhány alapvető információt. Talán a Facebook- vagy a Google-fiókoddal is regisztrálhatsz.
 2. 2
  Igazold magad
  Az utalás típusától függően előfordulhat, hogy azonosítanod kell magad az egyik személyazonosító okmányoddal. Ez segíti a szolgáltatót abban, hogy biztonságban tartsa a pénzed, és gyakran jogi előírás is.
 3. 3
  Töltsd fel a számlád
  Adj pénzt a számládhoz banki utalással vagy kártyás fizetéssel.
 4. 4
  Add meg a kedvezményezett adatait, és küldd el a pénzt
  Amint készen állsz, hogy elküldd az összeget, megadtad a kedvezményezett személyes és banki adatait, leellenőrizted az árfolyamot és a díjakat, erősítsd meg a fizetést. Kész is vagy - az utalásod a lehető leghamarabb továbbításra kerül, amelyet követhetsz online vagy a szolgáltató appjában.

Fizetési módok, ha Ecuadorba szeretnél utalni

A különböző pénzküldő szolgáltatók különböző lehetőségeket kínálnak a nemzetközi utalásokhoz. Szerencsére van miből választanod. Általában a banki átutalás a legolcsóbb fizetési mód, ezért ezen fizetési mód mentén hasonlítjuk össze a különböző szolgáltatókat az Exiapon.

Nézzünk meg néhány fizetési lehetőséget Magyarországról Ecuadorba történő pénzküldéshez:

CurrencyFair

Online

Legjobb appok Ecuadorba történő pénzküldéshez

SzolgáltatóWeboldal
CurrencyFair

CurrencyFair: Magyarországról Ecuadorba

LegolcsóbbLeggyorsabbLegjobb átváltási árfolyamLegjobb utalási módok

A CurrencyFair nemzetközi fizetéseket kínál több mint 150 országba, több mint 20 pénznemben. Van egy innovatív piactér is, amely lehetővé teszi, hogy listázza a kívánt árfolyamot, és megpróbálja azt egy másik, ellenkező irányú valutát váltó ügyféllel összevetni. A fizetések általában fix átutalási díjjal és alacsony árfolyam-felárral járnak, ami akár a bankok által kínált árfolyamokat is felülmúlhatja.

Érvek és ellenérvek
 
 
 • Nagy globális elérés - utalások több mint 150 országba
 • Általában jobb árfolyam, mint amit egy banktól kaphatsz
 • Az egyedülálló árfolyam-piactér funkció egyenrangú cserét kínál
 • A fix díjnak köszönhetően alacsonyabb átutalási összegek esetén nem olyan kedvező az ár-érték arány
 • Korlátozott befizetési módok - általában csak banki átutalás vagy hasonló
 • Az átváltási árfolyamra felárat kell fizetni, és ez pénznemenként eltérő lehet

How much does it cost to send money Ecuadorba with CurrencyFair?

 • Átutalási díjak: 2323.66 HUF
 • Átváltási díjak: Az átváltási árfolyamok tartalmazhatnak felárat
 • További díjak: A díjak attól függnek, hogy hogyan szeretnél fizetni, és milyen valutákat használsz

Szükséges információk Ecuadorba indított utalásokhoz

A nemzetközi pénzküldéshez szükséges adatok Magyarországról Ecuadorba indított pénzküldéshez szolgáltatónként és az átutalás értékétől függően változhatnak. A nemzetközi átutalások során általában legalább a következőket kérhetik el tőled:

 • Bankazonosító
 • Számlaszám
 • Cím

A nagy összegű utalások legjobb módja Magyarországról Ecuadorba

Ha nagy értékű utalást küldesz, különösen fontos, hogy végezz előtte kutatást, és találj egy olyan szolgáltatót, amely biztonságos, alacsony díjakat és nagyszerű árfolyamokat kínál. Érdemes az átutalási idők alapján is összehasonlítani néhány szolgáltatót, mivel a kézbesítési idő is elég nagy eltéréseket mutathat.

Egyes nemzetközi pénzküldő szolgáltatók kedvezményeket kínálnak a nagy értékű átutalásokhoz, akár alacsonyabb díjak, akár jobb árfolyam révén. Használd az Exiap költség-összehasonlító kalkulátorát, hogy megbizonyosodj arról, hogy az adott átutaláshoz az elérhető legjobb ajánlatot kapd.

Hogyan küldj nagy összegű utalást Ecuadorba

Bár a nagy értékű utalások küldése nagyon hasonlóan működik, mint bármely más külföldi utalás küldése, a szolgáltató további információkat kérhet az utalás ellenőrzéséhez. A helyi és nemzetközi pénzügyi szolgáltatásokra vonatkozó jogszabályoknak való megfelelés érdekében például kérhetik, hogy igazold a pénzed forrását. Ha nagy összegű utalásról van szó, akkor meg kell győződnöd arról is, hogy a kiválasztott szolgáltató képes-e támogatni azt az összeget, mivel a kifizetéseknél felső határértékek is érvényesek lehetnek.

Itt találsz további információt arról, hogy hogyan küldhetsz nagy összegű nemzetközi utalást egy speciális nemzetközi pénzküldő szolgáltatással:

 1. 1
  Hozz létre egy fiókot
  Regisztrálj a választott szolgáltatónál
 2. 2
  Igazold magad
  Azonosítsd magad az egyik személyazonosító okmányoddal
 3. 3
  Add meg az utalási adatokat
  Beleértve az összeget és a pénznemet
 4. 4
  Add meg a kedvezményezett adatait
  A személyes és a bankszámlájához tartozó adatokat is
 5. 5
  Fizess az utalásodért
  Hajts végre helyi banki átutalást, használd a kártyádat vagy válassz más támogatott fizetési módot. A pénzed azonnal továbbításra kerül, amint a szolgáltató megkapta azt.

A legbiztonságosabb utalások Magyarországról Ecuadorba

A nemzetközi pénzküldő szolgáltatás kiválasztása kockázatosnak tűnhet. Összehasonlító eszközünk azonban mindig csak olyan biztonságos szolgáltatókat ajánl, amelyek a világ bármely részén törvényesen működik.

Amikor a legbiztonságosabb pénzküldési módokat keresed Magyarországról Ecuadorba, általában olyan szolgáltatókat érdemes keresned, amelyek állami és szövetségi szinten bejegyzettek és engedélyezettek. Az államoknak megvannak a saját engedélyezési szabályaik, és az OCC és a FinCEN is ebbe tartozik. Ha a bankodon keresztül utalsz, akkor az FDIC-ről is olvashatsz. Túl sok a rövidítés? Nézzük meg, mit jelentenek.

FinCEN - Financial Crimes Enforcement Network - szinte minden pénzügyi tevékenységet be kell jegyeztetni a FinCEN-nél. A FinCEN feladata a pénzügyi tevékenységek felügyelete, hogy biztosítsa a szabványok betartását és a pénzügyi vállalkozások legális kereskedelmét.

OCC - Office of the Comptroller of the Currency - felügyeli a bankokat, és biztosítja, hogy azok biztonságosan és jogszerűen kereskedjenek. Az OCC egy független hivatal, amely az amerikai kormány pénzügyminisztériumának része.

FDIC - Federal Deposit Insurance Scheme - az FDIC biztosítás megvédi az ügyfeleket, ha bankjuk, biztosítójuk vagy más jogosult pénzügyi szolgáltató cégük csődbe megy. Az FDIC-n keresztül kártérítést kaphatsz, hogy ne veszítsd el a pénzed, ha a bankod csődbe megy vagy egyéb pénzügyi nehézségekbe ütközik.

Nemzetközi átutalási limitek Ecuadorba

Nincs jogi korlát arra vonatkozóan, hogy mennyi pénzt lehet küldeni Magyarországról vagy Ecuadorba, bár a bankok és más fizetési szolgáltatók saját korlátokat szabhatnak.

A pénzátutalási limitek szolgáltatónként eltérőek lehetnek, és attól függően is változhatnak, hogy hogyan kívánsz fizetni az utalásért. Például eltérő limiteket találhatsz, ha kártyával fizetsz, mintha banki átutalással fizetnél.

HUF/USD átváltási árfolyamtrendek

Mint sok más pénznem esetében, a(z) Magyar forint/Amerikai dollár árfolyam is idővel változik a kereslet és a kínálat változásai miatt.

Az árfolyam-ingadozásokat okozhatják Magyarország vagy Ecuador gazdaságának teljesítményében bekövetkező változások, a politikai stabilitásban bekövetkező változások, vagy akár egyszerű spekuláció is, amikor a kereskedők annak alapján vásárolnak vagy adnak el valutákat, hogy szerintük hogyan fognak változni a trendek.

Jelenleg 1 Magyar forint 0.00278 Amerikai dollár összeget jelent.

Külföldi utalási díjak Ecuadorba

A pontos költség nagyban függ attól, hogy hová küldöd a pénzt, mennyit küldesz, hogyan szeretnél fizetni, és hogyan szeretnéd, hogy a kedvezményezett megkapja az utalást.

Általában az utalás közvetlenül a kedvezményezett bankszámlájára egy speciális szolgáltatás segítségével meglehetősen alacsony költségekkel járhat, míg a hagyományos banki átutalások díjai magasabbak lehetnek. Ha hitelkártyával vagy készpénzzel fizetsz az átutalásért, gyakran a díjak is megemelkednek.

Ha nemzetközi utalásról van szó, ne felejtsd el, hogy az általad fizetett teljes díj tartalmazhatja az átutalási díjat, az alkalmazott átváltási árfolyamban foglalt extra díjat, valamint harmadik féltől származó díjakat, például a hitelkártya-kibocsátó által felszámított készpénzelőleg (cash advance) díját.

A legjobb árfolyam Ecuadorba történő utalásokhoz

Ha pénzt szeretnél küldeni Ecuadorba, a legjobb rendelkezésre álló árfolyam általában a piaci középárfolyam. A piaci középárfolyam az az árfolyam, amelyet a bankok a globális piacokon a valuták vásárlásakor és eladásakor használnak.

Ez az árfolyam azonban nem mindig áll rendelkezésre a külföldre pénzt küldő egyéni ügyfelek számára. Ehelyett a szolgáltatók gyakran egy felárat - egy extra díjat - adnak hozzá az általuk kínált árfolyamhoz. Ez megnöveli a költségeket, és megnehezíti azt is, hogy pontosan lásd, mennyit fizetsz a külföldi utalásodért.

Jelenleg a Magyar forint/Amerikai dollár utalások középárfolyama 0.00278.

Mennyi idő alatt érkezik meg egy utalás Ecuadorba?

A pénz átutalásához szükséges idő Ecuadorba számos tényezőtől függ, többek között az általad használt szolgáltatótól, a fizetés módjától és attól, hogy a kedvezményezett végül hogyan kapja meg a pénzt.

Az általunk megjelenített szolgáltatók közül a leggyorsabb nemzetközi pénzküldő szolgáltató Ecuadorba a(z) CurrencyFair, amely 1-3 nap alatt tudja eljuttatni a pénzedet a kedvezményezetthez USD pénznemben. A leglassabb szolgáltató HUF-USD utalásokhoz a(z) CurrencyFair, amely 1-3 nap alatt utalja el a pénzed Ecuadorba.

Utalj online a hitelkártyáddal vagy a betéti kártyáddal

Néhány szolgáltató lehetőséget nyújt hitelkártyás vagy betéti kártyás fizetésre. Ha kártyával fizetsz az utalásért, akkor a pénz gyorsabban beérkezhet, így a szolgáltató is gyorsabban továbbíthatja az összeget a kedvezményezett számlájára. Ez azonban gyakran további díjakkal jár, ami költségsebbé teheti ezt a fizetési módot, mint a banki átutalással történő fizetést.

Íme egy praktikus lista a kártyás fizetéseket támogató szolgáltatókról

Következtetés

Amikor a legjobb szolgáltatót keresed a pénzküldéshez Magyarországról Ecuadorba, az tényleg attól függ, hogy mik az igényeid.

Összehasonlításunkban a legolcsóbb szolgáltató a(z) CurrencyFair, a leggyorsabb pedig a(z) CurrencyFair. Ha az érdekel, hogy mennyi ideig tart az utalás, akkor a(z) CurrencyFair a leggyorsabb szolgáltató Ecuadorba indított utalásokhoz. A(z) CurrencyFair 1-3 nap alatt tudja továbbítani a pénzed Ecuadorba.

Ha a biztonság a legfontosabb számodra, amikor a legjobb nemzetközi pénzküldő szolgáltatókat keresed Ecuadorba indított utalásokhoz, akkor a fent felsorolt szolgáltatókat különböző pénzügyi intézmények szabályozzák, és biztonságosnak kellene lenniük Ecuadorba indított utalások esetén.

Gyakran feltett kérdések Magyarországról Ecuadorba indított utalásokkal kapcsolatban

Mi a legjobb módja a nemzetközi pénzátutalásnak?

Nincs egyetlen legjobb módja annak, hogy pénzt utaljunk Ecuadorba. Minden a te igényeiden múlik. Különböző szolgáltatók különböző egyensúlyt kínálnak a költség, a sebesség és a kényelem között. A költség-összehasonlító kalkulátorunk használata a különböző szolgáltatók áttekintéséhez jó módja annak, hogy megtaláld a számodra legjobb opciót.

Hogyan utalj pénzt Magyarországról Ecuadorba?

Pénzt küldhetsz Magyarországról Ecuadorba a bankoddal, egy specializált pénzátutalási szolgáltatással, egy e-pénztárcával, vagy azzal, hogy meglátogatsz egy fizikai pénzátutalási üzletet. Minden lehetőségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, tehát a számodra legjobb választás a specifikus átutalási és személyes igényeidtől fog függni.

Tudok utalni nemzetközileg Magyarországról Ecuadorba ingyenesen?

Sajnos nem lehetséges ingyen utalni Ecuadorba Magyarországról. A nemzetközi átutalások szervezése pénzbe kerül a szolgáltatóknak, így mindig van valahol egy díj, hogy biztosítsák, hogy a vállalkozás fedezze a költségeit és profitot termeljen. Azonban sok szolgáltató úgy dönt, hogy nehezebbé teszi a díjak észlelését, és elrejti azokat az árfolyamba való beépítéssel.

Mikor a legjobb utalni Magyarországról Ecuadorba

Nincs hivatalosan legjobb idő Magyarországról Ecuadorba történő pénzküldésre, és ez számos tényezőtől függ, például attól, hogy mikor kell pénzt küldened, vagy milyen gyorsan szeretnéd, hogy a pénz megérkezzen. Szintén függ majd más tényezőktől is, mint például az, hogy mikor küldöd el a pénzt, vagy milyen díjakat ajánlanak a szolgáltatók vagy a bankok.

Hogyan lehetek biztos abban, hogy az utalásom biztonságos Ecuadorba?

A weboldalunkon található összes szolgáltató pénzügyileg szabályozott azokban az országokban, ahol működnek, és rendelkeznek a szükséges engedélyekkel. A legmagasabb biztonsági intézkedéseket alkalmazzák a csalás megelőzése érdekében.