Utalás Szaúd-Arábiába. Olcsó és gyors módszerek a nemzetközi pénzküldéshez

Hasonlítsd össze a legjobb átutalási díjakat és árfolyamokat Szaúd-Arábiába indított utalásaidhoz

Ennyit küldök
innen
ide
Szolgáltató
Trustpilot
Gyorsaság
Teljes költség
Kedvezményezett kap amennyiben 913,000Ft-t küldesz
Irány a szolgáltató

Csak egy olyan nemzetközi pénzátutalással foglalkozó vállalatot találtunk, amely támogatja az átutalásokat Magyarország-ból Szaúd-Arábia-ba, de mások is rendelkezésre állhatnak. Az általunk listázott szolgáltatókat az adott valutaútvonalra folyamatosan ellenőrizzük és igyekszünk bővíteni új szolgáltatókkal.

Miért éppen velünk hasonlítsd össze az árakat?

Megbízható szolgáltatókat tüntetünk fel
Megbízható szolgáltatókat tüntetünk fel
A feltüntetett díjak és árfolyamok átláthatóak
A feltüntetett díjak és árfolyamok átláthatóak
Pénzt spórolhatsz a következő külföldi utalásodon
Pénzt spórolhatsz a következő külföldi utalásodon

Legjobb ajánlatok Szaúd-Arábiába indított utalásokra

 1. Legolcsóbb:   TorFX
 2. Legjobb átváltási árfolyam:   TorFX
 3. Leggyorsabb:   TorFX
 4. Legjobbra értékelt:   TorFX

Hasonlítsd össze a különböző pénzküldő szolgáltatókat Szaúd-Arábiába indított utalásokhoz

Ahhoz, hogy megtaláljuk neked a legjobb szolgáltatót Szaúd-Arábiába indított nemzetközi utalásaidhoz, összehasonlítottunk 1 szolgáltatást, rangsorolva őket a legkevésbé költségestől a legdrágábbig, figyelembe véve az utalási költségeket és az árfolyamokat.

 • Pénzküldő szolgáltatások összehasonlítva: 1 szolgáltató
 • Jelenleg a legolcsóbb: TorFX
 • Legalacsonyabb költség: 4382.4 HUF
 • Jelenleg a leggyorsabb: TorFX
 • Leggyorsabb kézbesítési idő: 2-3 nap
 • Jelenleg a legjobbra értékelt: TorFX
 • Pénzküldő cégek, beleértve: TorFX

Hogyan lehet legolcsóbban Szaúd-Arábiába utalni?

 • TorFX: 4382.4 HUF

Ha olcsó utalási lehetőségeket keresel Szaúd-Arábiába, fontos kiszámítani a teljes utalás költségét Magyar forintból Szaúd-arábiai riálba.

A legolcsóbb lehetőség a(z) TorFX, amelynek Magyar forint/Szaúd-arábiai riál árfolyama 0.0103, a díjuk pedig 4382.4 HUF.

Ez 0 HUF megtakarítást jelent a következő szolgáltatóhoz képest: TorFX. Az ő díjuk 4382.4 HUF.

Érdemes figyelned mind az előzetes díjat, amelyet a szolgáltató feltüntet, mind pedig a(z) Magyar forint/Szaúd-arábiai riál árfolyamot.

Gyakran előfordul, hogy a szolgáltatók azt állítják magukról, hogy olcsó nemzetközi pénzküldő szolgáltatást nyújtanak, alacsony díjakkal vagy akár díjmentesen, de a valóságban ezek a díjak az árfolyamban vannak elrejtve. Jelenleg a(z) Magyar forint/Szaúd-arábiai riál bankközi árfolyam 0.01035. Amikor összehasonlítod az utalás díjait Szaúd-Arábiába, érdemes lehet megnézni az általuk kínált árfolyamot.

Alternatív pénzküldési lehetőségeket találni Szaúd-Arábiába nem kellene, hogy nehéz legyen. Összeállítottunk egy listát olcsó pénzküldési lehetőségekről, hogy segítsünk a keresésben.

A legtöbb hagyományos bank például rejtett felárat számít fel az általuk kínált árfolyamhoz. Ha 1 HUF 0.01035 SAR, a bankod hozzáadhat egy 3%-os árfolyam-felárat, és így 1 Ft = 0.01066 SR árfolyamot adhat

 • A legolcsóbb lehetőség a(z) TorFX amelynek HUF/SAR árfolyama 0.0103. Átutalási díjuk Szaúd-Arábiába 4382.4 HUF . .

Hogyan utalhatunk a leggyorsabban Szaúd-Arábiába?

 • TorFX: 2-3 nap

Általában az átutalások Szaúd-Arábiába sokkal gyorsabbak egy pénzküldő céggel, mint egy bankkal, amely 3-5 munkanapot is igénybe vehet. Ez azért van, mert a bankok általában a SWIFT-hálózaton keresztül bonyolítják le a nemzetközi pénzátutalásokat. Ebben a rendszerben a fizetést több közvetítőn keresztül kell továbbítani, ami lelassítja a folyamatot. A pénzküldő cégek gyakran saját hálózatot építettek ki a kifizetések gyorsabb feldolgozása érdekében - ami akár azt is jelentheti, hogy a pénzed azonnal a kedvezményezett számlájára kerül.

A leggyorsabb szolgáltató a táblázatunkban Szaúd-Arábiába indított utalásokhoz a(z) TorFX - 2-3 nap.

Mi a legjobbra értékelt szolgáltató Magyarországról Szaúd-Arábiába indított utalásokhoz?

Itt található az a(z) 1 szolgáltató, amely indít utalást Szaúd-Arábiába:

 • TorFX - Trustpilot értékelés: 4.9, Kiváló
Ugrás ide: TorFX

Hogyan utaljunk Szaúd-Arábiába?

Ha Szaúd-Arábiába szeretnél utalni, érdemes figyelembe venni néhány dolgot:

Utalás Szaúd-Arábiába - a legtöbb banknál online, bankfiókban vagy telefonon küldhetsz pénzt külföldre. A(z) Szaúd-arábiai riál utalások közvetlenül a bankszámládról kerülnek kiküldésre a kedvezményezetted helyi bankszámlájára, a választott pénznemben.

Menj be egy fiókba - számos pénzküldő szolgáltató hatalmas fiók- és ügynökhálózattal rendelkezik, így ha szeretnéd, felkereshetsz egy fizikai üzletet, és készpénzben is teljesítheted a(z) SAR utalásodat.

Utalás online Szaúd-Arábiába - ha inkább online vagy az okostelefonodat használva szeretnéd intézni a(z) HUF/SAR utalásodat, akkor választhatod a saját bankod online banki szolgáltatását vagy egy nemzetközi pénzküldő szolgáltatót. Az erre specializálódott szolgáltatások gyakran jobb árfolyamot és alacsonyabb díjakat is kínálnak mint a bankok.

Készpénzfelvétel - gyakran a készpénzfelvételre történő utalással kapja meg a kedvezményezett a leggyorsabban a pénzt. Általában ez az egyik legdrágább lehetőség is, mivel elsőbbséget élvez. Akár azonnali is lehet a kézbesítés.

Így utalhatsz egy másik bankszámlára Szaúd-Arábiába

Utalni Szaúd-Arábiába, egy másik bankszámlára gyakran a legkényelmesebb megoldás - neked is és a kedvezményezettnek is. A kedvezményezettnek semmit nem kell tennie, hogy megkapja a pénzt, az csak megérkezik a kijelölt számlára az általad választott pénznemben, és könnyen felhasználható vagy felvehető.

Ha a bankszámlád Magyarországon található, és arról küldenél pénzt Szaúd-Arábiába egy másik bankszámlára, egy erre specializálódott szolgáltató választása jelenti a legolcsóbb és leggyorsabb megoldást. A különböző szolgáltatóknak saját folyamataik vannak a fizetések lebonyolítására - de a lépések általában nagyjából ugyanazok:

 1. 1
  Hozz létre egy fiókot
  Regisztrálj a választott szolgáltatónál. Valószínűleg meg kell adnod az elérhetőségedet és néhány alapvető információt. Talán a Facebook- vagy a Google-fiókoddal is regisztrálhatsz.
 2. 2
  Igazold magad
  Az utalás típusától függően előfordulhat, hogy azonosítanod kell magad az egyik személyazonosító okmányoddal. Ez segíti a szolgáltatót abban, hogy biztonságban tartsa a pénzed, és gyakran jogi előírás is.
 3. 3
  Töltsd fel a számlád
  Adj pénzt a számládhoz banki utalással vagy kártyás fizetéssel.
 4. 4
  Add meg a kedvezményezett adatait, és küldd el a pénzt
  Amint készen állsz, hogy elküldd az összeget, megadtad a kedvezményezett személyes és banki adatait, leellenőrizted az árfolyamot és a díjakat, erősítsd meg a fizetést. Kész is vagy - az utalásod a lehető leghamarabb továbbításra kerül, amelyet követhetsz online vagy a szolgáltató appjában.

Fizetési módok, ha Szaúd-Arábiába szeretnél utalni

A különböző pénzküldő szolgáltatók különböző lehetőségeket kínálnak a nemzetközi utalásokhoz. Szerencsére van miből választanod. Általában a banki átutalás a legolcsóbb fizetési mód, ezért ezen fizetési mód mentén hasonlítjuk össze a különböző szolgáltatókat az Exiapon.

Nézzünk meg néhány fizetési lehetőséget Magyarországról Szaúd-Arábiába történő pénzküldéshez:

TorFX

Banki átutalás, SWIFT, betéti kártya vagy csekk

Legjobb appok Szaúd-Arábiába történő pénzküldéshez

SzolgáltatóWeboldal
TorFX

TorFX: Magyarországról Szaúd-Arábiába

LegolcsóbbDíjmentesLeggyorsabbLegjobb átváltási árfolyamLegjobb utalási módok

Küldj személyes vagy céges utalásokat mintegy 60 pénznemben a TorFX segítségével. Pénzküldő szolgáltatóként a TorFX összetettebb devizakockázat-kezelési termékeket is kínál, például határidős szerződéseket. Ha nem vagy biztos abban, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged - vagy egyszerűen csak szeretnél némi megnyugvást, mert nagy értékű utalást küldesz [country], akkor telefonon is kaphatsz személyes tanácsot a TorFX szakemberétől.

Érvek és ellenérvek
 
 
 • Egyszeri és ismétlődő utalások és devizakockázat-kezelési termékek
 • Személyes és üzleti szolgáltatások
 • Gyakran alacsony átutalási díjak vagy olykor nem is kell előre fizetni díjat
 • Árfolyam-felárak, amelyek növelik a teljes költséget
 • Regisztrálnod kell egy TorFX-fiókot, hogy láthasd az árfolyamokat és árajánlatot kaphass az utalásaidra
 • Attól függően, hogy hol vagy, a fizetési módok nagyon korlátozottak lehetnek

How much does it cost to send money Szaúd-Arábiába with TorFX?

 • Transfer fees: No transfer fee
 • Exchange rates: Exchange rates include a markup
 • Additional fees: Third party fees may apply

A nagy összegű utalások legjobb módja Magyarországról Szaúd-Arábiába

Ha nagy értékű utalást küldesz, különösen fontos, hogy végezz előtte kutatást, és találj egy olyan szolgáltatót, amely biztonságos, alacsony díjakat és nagyszerű árfolyamokat kínál. Érdemes az átutalási idők alapján is összehasonlítani néhány szolgáltatót, mivel a kézbesítési idő is elég nagy eltéréseket mutathat.

Egyes nemzetközi pénzküldő szolgáltatók kedvezményeket kínálnak a nagy értékű átutalásokhoz, akár alacsonyabb díjak, akár jobb árfolyam révén. Használd az Exiap költség-összehasonlító kalkulátorát, hogy megbizonyosodj arról, hogy az adott átutaláshoz az elérhető legjobb ajánlatot kapd.

Hogyan küldj nagy összegű utalást Szaúd-Arábiába

Bár a nagy értékű utalások küldése nagyon hasonlóan működik, mint bármely más külföldi utalás küldése, a szolgáltató további információkat kérhet az utalás ellenőrzéséhez. A helyi és nemzetközi pénzügyi szolgáltatásokra vonatkozó jogszabályoknak való megfelelés érdekében például kérhetik, hogy igazold a pénzed forrását. Ha nagy összegű utalásról van szó, akkor meg kell győződnöd arról is, hogy a kiválasztott szolgáltató képes-e támogatni azt az összeget, mivel a kifizetéseknél felső határértékek is érvényesek lehetnek.

Itt találsz további információt arról, hogy hogyan küldhetsz nagy összegű nemzetközi utalást egy speciális nemzetközi pénzküldő szolgáltatással:

 1. 1
  Hozz létre egy fiókot
  Regisztrálj a választott szolgáltatónál
 2. 2
  Igazold magad
  Azonosítsd magad az egyik személyazonosító okmányoddal
 3. 3
  Add meg az utalási adatokat
  Beleértve az összeget és a pénznemet
 4. 4
  Add meg a kedvezményezett adatait
  A személyes és a bankszámlájához tartozó adatokat is
 5. 5
  Fizess az utalásodért
  Hajts végre helyi banki átutalást, használd a kártyádat vagy válassz más támogatott fizetési módot. A pénzed azonnal továbbításra kerül, amint a szolgáltató megkapta azt.

A legbiztonságosabb utalások Magyarországról Szaúd-Arábiába

A nemzetközi pénzküldő szolgáltatás kiválasztása kockázatosnak tűnhet. Összehasonlító eszközünk azonban mindig csak olyan biztonságos szolgáltatókat ajánl, amelyek a világ bármely részén törvényesen működik.

Amikor a legbiztonságosabb pénzküldési módokat keresed Magyarországról Szaúd-Arábiába, általában olyan szolgáltatókat érdemes keresned, amelyek állami és szövetségi szinten bejegyzettek és engedélyezettek. Az államoknak megvannak a saját engedélyezési szabályaik, és az OCC és a FinCEN is ebbe tartozik. Ha a bankodon keresztül utalsz, akkor az FDIC-ről is olvashatsz. Túl sok a rövidítés? Nézzük meg, mit jelentenek.

FinCEN - Financial Crimes Enforcement Network - szinte minden pénzügyi tevékenységet be kell jegyeztetni a FinCEN-nél. A FinCEN feladata a pénzügyi tevékenységek felügyelete, hogy biztosítsa a szabványok betartását és a pénzügyi vállalkozások legális kereskedelmét.

OCC - Office of the Comptroller of the Currency - felügyeli a bankokat, és biztosítja, hogy azok biztonságosan és jogszerűen kereskedjenek. Az OCC egy független hivatal, amely az amerikai kormány pénzügyminisztériumának része.

FDIC - Federal Deposit Insurance Scheme - az FDIC biztosítás megvédi az ügyfeleket, ha bankjuk, biztosítójuk vagy más jogosult pénzügyi szolgáltató cégük csődbe megy. Az FDIC-n keresztül kártérítést kaphatsz, hogy ne veszítsd el a pénzed, ha a bankod csődbe megy vagy egyéb pénzügyi nehézségekbe ütközik.

Nemzetközi átutalási limitek Szaúd-Arábiába

Nincs jogi korlát arra vonatkozóan, hogy mennyi pénzt lehet küldeni Magyarországról vagy Szaúd-Arábiába, bár a bankok és más fizetési szolgáltatók saját korlátokat szabhatnak.

A pénzátutalási limitek szolgáltatónként eltérőek lehetnek, és attól függően is változhatnak, hogy hogyan kívánsz fizetni az utalásért. Például eltérő limiteket találhatsz, ha kártyával fizetsz, mintha banki átutalással fizetnél.

HUF/SAR átváltási árfolyamtrendek

Mint sok más pénznem esetében, a(z) Magyar forint/Szaúd-arábiai riál árfolyam is idővel változik a kereslet és a kínálat változásai miatt.

Az árfolyam-ingadozásokat okozhatják Magyarország vagy Szaúd-Arábia gazdaságának teljesítményében bekövetkező változások, a politikai stabilitásban bekövetkező változások, vagy akár egyszerű spekuláció is, amikor a kereskedők annak alapján vásárolnak vagy adnak el valutákat, hogy szerintük hogyan fognak változni a trendek.

Jelenleg 1 Magyar forint 0.01035 Szaúd-arábiai riál összeget jelent.

Külföldi utalási díjak Szaúd-Arábiába

A pontos költség nagyban függ attól, hogy hová küldöd a pénzt, mennyit küldesz, hogyan szeretnél fizetni, és hogyan szeretnéd, hogy a kedvezményezett megkapja az utalást.

Általában az utalás közvetlenül a kedvezményezett bankszámlájára egy speciális szolgáltatás segítségével meglehetősen alacsony költségekkel járhat, míg a hagyományos banki átutalások díjai magasabbak lehetnek. Ha hitelkártyával vagy készpénzzel fizetsz az átutalásért, gyakran a díjak is megemelkednek.

Ha nemzetközi utalásról van szó, ne felejtsd el, hogy az általad fizetett teljes díj tartalmazhatja az átutalási díjat, az alkalmazott átváltási árfolyamban foglalt extra díjat, valamint harmadik féltől származó díjakat, például a hitelkártya-kibocsátó által felszámított készpénzelőleg (cash advance) díját.

A legjobb árfolyam Szaúd-Arábiába történő utalásokhoz

Ha pénzt szeretnél küldeni Szaúd-Arábiába, a legjobb rendelkezésre álló árfolyam általában a piaci középárfolyam. A piaci középárfolyam az az árfolyam, amelyet a bankok a globális piacokon a valuták vásárlásakor és eladásakor használnak.

Ez az árfolyam azonban nem mindig áll rendelkezésre a külföldre pénzt küldő egyéni ügyfelek számára. Ehelyett a szolgáltatók gyakran egy felárat - egy extra díjat - adnak hozzá az általuk kínált árfolyamhoz. Ez megnöveli a költségeket, és megnehezíti azt is, hogy pontosan lásd, mennyit fizetsz a külföldi utalásodért.

Jelenleg a Magyar forint/Szaúd-arábiai riál utalások középárfolyama 0.01035.

Mennyi idő alatt érkezik meg egy utalás Szaúd-Arábiába?

A pénz átutalásához szükséges idő Szaúd-Arábiába számos tényezőtől függ, többek között az általad használt szolgáltatótól, a fizetés módjától és attól, hogy a kedvezményezett végül hogyan kapja meg a pénzt.

Az általunk megjelenített szolgáltatók közül a leggyorsabb nemzetközi pénzküldő szolgáltató Szaúd-Arábiába a(z) TorFX, amely 2-3 nap alatt tudja eljuttatni a pénzedet a kedvezményezetthez SAR pénznemben. A leglassabb szolgáltató HUF-SAR utalásokhoz a(z) TorFX, amely 2-3 nap alatt utalja el a pénzed Szaúd-Arábiába.

Utalj online a hitelkártyáddal vagy a betéti kártyáddal

Néhány szolgáltató lehetőséget nyújt hitelkártyás vagy betéti kártyás fizetésre. Ha kártyával fizetsz az utalásért, akkor a pénz gyorsabban beérkezhet, így a szolgáltató is gyorsabban továbbíthatja az összeget a kedvezményezett számlájára. Ez azonban gyakran további díjakkal jár, ami költségsebbé teheti ezt a fizetési módot, mint a banki átutalással történő fizetést.

Íme egy praktikus lista a kártyás fizetéseket támogató szolgáltatókról

 • TorFX: Banki átutalás, SWIFT, betéti kártya vagy csekk

Következtetés

Amikor a legjobb szolgáltatót keresed a pénzküldéshez Magyarországról Szaúd-Arábiába, az tényleg attól függ, hogy mik az igényeid.

Összehasonlításunkban a legolcsóbb szolgáltató a(z) TorFX, a leggyorsabb pedig a(z) TorFX. Ha az érdekel, hogy mennyi ideig tart az utalás, akkor a(z) TorFX a leggyorsabb szolgáltató Szaúd-Arábiába indított utalásokhoz. A(z) TorFX 2-3 nap alatt tudja továbbítani a pénzed Szaúd-Arábiába.

Ha a biztonság a legfontosabb számodra, amikor a legjobb nemzetközi pénzküldő szolgáltatókat keresed Szaúd-Arábiába indított utalásokhoz, akkor a fent felsorolt szolgáltatókat különböző pénzügyi intézmények szabályozzák, és biztonságosnak kellene lenniük Szaúd-Arábiába indított utalások esetén.

Gyakran feltett kérdések Magyarországról Szaúd-Arábiába indított utalásokkal kapcsolatban

Mi a legjobb módja a nemzetközi pénzátutalásnak?

Nincs egyetlen legjobb módja annak, hogy pénzt utaljunk Szaúd-Arábiába. Minden a te igényeiden múlik. Különböző szolgáltatók különböző egyensúlyt kínálnak a költség, a sebesség és a kényelem között. A költség-összehasonlító kalkulátorunk használata a különböző szolgáltatók áttekintéséhez jó módja annak, hogy megtaláld a számodra legjobb opciót.

Hogyan utalj pénzt Magyarországról Szaúd-Arábiába?

Pénzt küldhetsz Magyarországról Szaúd-Arábiába a bankoddal, egy specializált pénzátutalási szolgáltatással, egy e-pénztárcával, vagy azzal, hogy meglátogatsz egy fizikai pénzátutalási üzletet. Minden lehetőségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, tehát a számodra legjobb választás a specifikus átutalási és személyes igényeidtől fog függni.

Tudok utalni nemzetközileg Magyarországról Szaúd-Arábiába ingyenesen?

Sajnos nem lehetséges ingyen utalni Szaúd-Arábiába Magyarországról. A nemzetközi átutalások szervezése pénzbe kerül a szolgáltatóknak, így mindig van valahol egy díj, hogy biztosítsák, hogy a vállalkozás fedezze a költségeit és profitot termeljen. Azonban sok szolgáltató úgy dönt, hogy nehezebbé teszi a díjak észlelését, és elrejti azokat az árfolyamba való beépítéssel.

Mikor a legjobb utalni Magyarországról Szaúd-Arábiába

Nincs hivatalosan legjobb idő Magyarországról Szaúd-Arábiába történő pénzküldésre, és ez számos tényezőtől függ, például attól, hogy mikor kell pénzt küldened, vagy milyen gyorsan szeretnéd, hogy a pénz megérkezzen. Szintén függ majd más tényezőktől is, mint például az, hogy mikor küldöd el a pénzt, vagy milyen díjakat ajánlanak a szolgáltatók vagy a bankok.

Hogyan lehetek biztos abban, hogy az utalásom biztonságos Szaúd-Arábiába?

A weboldalunkon található összes szolgáltató pénzügyileg szabályozott azokban az országokban, ahol működnek, és rendelkeznek a szükséges engedélyekkel. A legmagasabb biztonsági intézkedéseket alkalmazzák a csalás megelőzése érdekében.